Annaem Creative Commons License 2024.02.04 -2 2 19059

Határozottan

Kár a gőzért, mert ez Akhilleusz és a teknős ügye. Nem fogok itt posztsumér mélabúval várakozni az elfogadás kegyeiért és kegyelméért a megszólalásnak. A kilőtt nyilak felejtős, mert maga a nyilazó a cél, ó Zénon! Éget az árnyékod. Nem fogok itt kinyilatkoztatni, vagy okoskodni. Azt se várjátok, hogy megszűnjenek szabadságaim. Vágyván jó társaságtok, és a kényszerek ide rendeltettek. A beutalóm szerint holtigtartó imádásban kell részesítselek benneteket. A kihalás amit szintén nagyon unok már és ha amblokk nézem a fórumot vállalkozzunk a lehetetlenre, próbáljunk megmaradni magunk által és őrizzük a lángot. Ez az attitűd aberrációként hathat, hát idevettettünk a boldog száműzetésbe és ez oly szép, megható. Nem leszek Master of engineering még fokozatosan sem célom, sem kedvem és ha számonkérnek azzal csak a radikalizálódásom folyamata fog felgyorsulni. A szellemi igényem, hogy itt önmagam lehessek, játszóruhában, és szeresselek benneteket, úgy ahogy vagytok rigolyástól. Férfilelkestől. Azért sokat rontottak éles elhatározásaitok az állapotomon, hisz több órányi előtanulmány és visszakeresés után tudtam Monnier-t lelkiismeretfurdalás mentesen megbélyegezni, mint bagatellistát. A könyvében hátrálva hajlong, s mond köszönetet. Vagy nagyon alázatos, vagy képmutató. Jól megfigyeltem mielőtt írtam. (Elszámoltam huszonháromig, meg amit ilyenkor kell.) Persze valamikor nem áldoztam volna a drága időmből tanulmányozásra, intuitíve elsőre rávágtam volna, hogy Monnier kormánykatona, illetve a Hufu temetkezési körzet megbízott utókori szertartásmestere.

Annyi a valószínűsége hogy a mínuszoktól megváltozzak, mint annak, hogy Te, Schenouda elhatárolódj egyszer s mindenkorra Robert Charroux-tól.

A teológiai megközelítést mellőzve bevallom, hirtelen felindítottak a mínuszok. Már egy is sokk. Az érzelmek visznek közelebb a léthez. (Hankiss szerint). Hát legyen.

Bocsi, hogy office, meg is bánom öt perc múlva, de most csakazértis rányomok a küldésre.