Nem biztos, de ha kell, akkor gyere, haversrác éppen ezen sír:
"Most épp a toborzás második köre fut nálunk
Elmondom, gyalázatos az IT munkaerőpiac.
10 éve azokat küldtem el, akik most az átlag felett vannak.
Se motiváció, se józan ész nincs a jelöltek legnagyobb részében, ertelmesen kommunikálni 5 ből 1 tud.
Pénteken néztem meg egy elvileg 30 éve a pályán lévő fazon leadott házi feladatát. Egy medior jelölt jobbat hoz basszus. Nem is értem "
Amire most 5 méteres körzetben szükség van, hát van minden. Asszem a HD-s helyek nagy nehezen feltöltődtek. És addig szintén van esély, míg fel nem töltődnek a helyek olyanokkal akikkel már kocsmában ittunk, de ha beesel a part széléről és felvételin így kezded, akkor megint más lesz a vége:

Már úgy küldünk tesztet, hogy oldjad meg odahaza, Google és korlátlan idő van, vagy kapsz egy laptopot a gyárban, 30-60 perc, kész, utána vagy mész tovább vagy nem. Legtöbbször azért úgy vannak vele, hogy inkább ne húzzuk egymás idejét. Ha ezt a kört meg lehet előzni azzal, hogy tudom a követelményt, ismerem az igényt és tudom, hogy hol ki alkalmas rá, akkor meg miért ne? Úgyis félelmetesen kicsi a piac, most voltam A38on trógerolni, egyik DJ csaj nője is excégemnél melózik, S8ban az előszilveszeteren eldobtam egy kavicsot és a négyzetméterenkénti koponyák száma egy szép nagy kerek egész szám volt, ez ilyen. Ahogy régen az Almássy téren, de lehet igaz sem vót....
Ha érdekel, mondjad, hogy mi. Legfeljebb név nélkül adom be, inkább nem kockáztatunk fejpénzt, de nekem senki ne szívja a vérem nyugger koromig, hogy honnan szerzek ilyen hülyéket az univerzumból.