Törölt nick Creative Commons License 2024.02.03 -6 6 2396

A legszomorúbb dolog, még péntek reggel is volt a boltban készleten 1 darab személykocsi. 10.00 óra után nem sokkal nyitás után oda értem a rendelt termékekért, Kb így kezdődött Eladó ott volt bent baloldalt levő csomagoló helységben vagy kis raktáron..várnom kellett rá vagy 10 percet az üres boltban... Épp csomagoltak a haveroknak a modelleket.. gondolom

Oda jött ... hát nem tud adni modellt... Mert nincs elfogyott.. Mondom ott van készleten.. utánam rendelt valaki az gondolom meg kapja.. Egyébként igen az utánam levő új. vásárló meg kapta a modellt.! Tudomásom van róla. Telefonos és írásos bizonyítékom is. . Ismerem az illetőt. Nekem nem az fáj, hogy nem kaptam meg a Modelleket hanem az, hogy oda autóztam érte. és gyakorlatilag semmibe vettek. Pedig nem kevés pénzt hagytam a Boltba.. Volt másik rendelésem is.. .. azt elhoztam részben. . . Máskor is volt ár ilyen többször ... hogy eladták a modelleket ellőlem .. pedig elsőként adtam le a rendelést és utánna még órákig fent volt. Itt az a lényeg, hogy ha nevemet meg látják ne kapjak modellt.. Szelektálnak Ez az INKORREKT részükről. Ezért üres a bolt.. sok az ismerősöm aki inkább már külföldről rendel meg más boltokból! Ezután a panaszkönyv elkérése után még flegmába volt az eladó.. Kollégájátol kérdezte idézem (Hol kell ki tépni ezt a szart) aztán kaptam egy oldalt. Mindegy... Ez ilyen.. Múltkor egy barátomnak vittem vagont.. Meg kérdezték a boltban szintén ezek az eladók. Kinek viszem ..... Nem mindegy?? az én dolgom... Üzleti titok.. Nem mindegy ha kifizetem kié... 1 vagy 2 vagy 3... Ezzel szerintem messzire mentek.. az Urak... Ez a hozzá állás INKOREKT! Elküldtem a BOLTNAK A VÁSÁRLÁSI időpontokat le van minden mentve le van minden fotózva az Új vásárló szándéka is. vételre... aki végül kapott modelleket.. Minden meg van. Ez azért nem semmi.. Modellem ettől nincs és nem is lesz a Boltból.. Ja és ezután  még mi történt? Le ült a szémítóépo mögé az eladó, teljesen törölte a szemétkocsikat a WEB shopbol úgy mint ha sosem lett volna a készleten ... Teljesen eltűnt.. nem találni.... Mintha bizonyítékát tünettett volna el nincs nem is volt nem is lesz címmel.Ezután Nincs mint csodálkozni lehet reklámozni a boltot a negatív reklám is reklám.. Tudom.. De ez egy igaz történet legalább és megalázó volt számomra ez a viselkedés...

Ne haragudjatok rám .... hogy leírtam ezeket a sorokat. 
Szép napot!

Előzmény: Törölt nick (2395)