Sőt az antiszemitizmus is dul Magyarorszagon.. Ezt ne hagyd ki!
Mondjuk nem ertem miert nekem irod ezeket a paneleket, mikor egyaltalan nem dicserek mindent, es sok hibat is latok Orban politikajaban, a gazdasagpolitikaban. Es en azt is ki tudom mondani, hogy jelen pillanatban vereseget szenvedett. En nem vagyok vak.
Ellenben mivel nem vagyok vak, latom az unio szarvashibait is. Peldaul neked hogyan tetszik egy olyan unio, ahol ra lehet a gyengebbekre kenyszeriteni barmit? Mondhatod, hogy igy van rendben, ennek orulsz, de hosszabb tavon meddig mukodhet ilyen unio? Ha egyre tobb ilyen rakenyszerites lesz, vajon mikor gyulemlik fel a valodi gyulolet az unio ellen mar valasztoi szinten? Meloni, Fico, Orban, mind gyorsan meggondolta magat. Szoval nem hittem volna, hogy eletemben szeteshet az unio, de a britek is kileptek, es nagy a veszely, hogy tenyleg megeljuk a szetesest.. Ez pedig szerintem nem jo. A gazdasag szinten csak docog az unio orszagaiban, az eladosodas hullamzoan, de novekszik. Tuntetesek, sztrajkok vannak. Brusszelben mar felmerult, hogy a "mezogazdaszok" ellen bevetik a katonasagot is. Nem az orosz mezogazdaszok ellen.
Szoval felsoroltal magyar problemakat, de az unio problemait eszre sem veszed.