Én vagyok az egyedüli aki kért HIVATALOS állásfoglalást, és be is raktam ide hátha valakinek hasznos.
Oké, csak nem értem, hogy miért lepődünk meg azon, hogy ha tudjuk, hogy kék az ég, akkor ha valakitől hivatalos papírt kérünk, akkor leírja, hogy igen, kék az ég. Mást nem tudnak leírni, mint ami a hatályos. Ezt tették. Ráadásul ez nem is egy ilyen ki hogyan érti/értelmezi történet, ez faék egyszerű és egyértelmű. Vagyunk-e bármivel is beljebb a papírral, amit kaptál?
Mikor lesz ez, erre tudod a választ?
Hetek, hónapok, évek?
Ez egy jó kérdés. Jogilag szerintem benne lehet egy-két hónap, amig szkanderoznak rajta. A nagy kérdés, hogy mérni mikor tudnak így? Megoldható-e úgy, hogy a jelenlegi raktáron levő mérők egy részét átprogramozzák, hogy energiamérleg szerint mérjen, és akkor ezeket csak felszerelni kell(ett volna január elsejétől folyamatosan)? Ha új mérőt kell rendelni hozzá, ott akkor viccessé válik a történet, mert a két hálózatos MVM az állami cég, nem úgy ám csak vesz x tízezer órát bárkitől bármikor, hanem közbeszerzés annak minden pereputtyával. Csak az Eonos terület tudna ilyenre gyorsabban mozdulni.
Addig viszont az a 3+ ezer szaldóból kiesett szív :/ Olyan jó magyaros lett ez (is).