bajog Creative Commons License 2000.05.10 0 0 45
Kedves GLászló,

off
Te is milyen bátor vagy! "zokni egy öklön" Nyilvános gyalázkodás és sértegetés, amit csinálsz most, és ha valakinek nincs gusztusa ebben a fennkölt stílben válaszolni -- vagy csak felkészületlen, tehát könnyedén leradírozható ezzel a handabandázással --, nem sok esélye marad.
on

Amivel "hősünk" ilyen módon szembeszállt, azzal csak akkor szállhatott volna szembe másként, ha hasonló eszközöket használ hasonló módon, mint megsértője, vagy hasonló körökben hasonló szinten mozgó pártfogók segítségét kéri -- ez esetekben nem csinált semmit. Esetleg kussolhatott volna, mint teszik/tesszük sokan, amikor efféle atrocitás (különféle súlycsoportokban) ér minket. Ez se sok.

Mit javasolsz tehát? Mi lehetne a te igazságérzetedet és elveidet is kielégítő megoldás? Ne mondd azt, hogy nem te kerested a megoldást, mert nem a te problémád, s így nem tudod megmondani mi a jó, mert akkor nem mondtál semmit. Légy sapka egy talpon! Vagy öv egy szemen, vagy amit akarsz, csak mondd meg, kérlek, hogy van ez szépen elintézve!

Előzmény: GLászló (41)