(M)Ákos Creative Commons License 2024.01.27 0 0 110150

Direktbe van kötve a kp. elektronikába, az izzók párhuzamosítva vannak. Nincs dedikált biztosítéka szerintem. Cseréld akkor mind a 4-et, valószínűleg a másik 2 is menni fog akkor hamarosan. W5W izzó való bele.

Elég átok meló kiszedni a hátsó ülésekből, készülj valami (lehetőleg műanyag) “csavarhúzó szerű” szerszámmal, pl. csíkra vágott bankkártyával. Az egyik hátsót nekem annyira nehéz volt kiszednem, hogy el is reccsentettem kicsit a fülét. Túl kicsi volt a nyílás az ülésben, mérgemben nagyobbra is reszeltem. Az egyik rövid oldalon kell benyúlni valahogy úgy, hogy meg tudd nyomni a nyelvet, hogy ki tudd fordítani. Az elsők kiszedése nem annyira genyó munka, ha jól emlékszem.

https://youtu.be/ETkHJhiQ5pE?si=s73iNNw3lvY8_rT8

9:30-nál látod a lámpa rögzítési elvét. A csatis rövid oldala megy be először ferdén a nyílásba. Ha jól emlékszem, kiszedésnél az a szívás, hogy nem tudod, melyik rövid oldala melyik.

Ja igen, az elsők vagy az összes olyan lesz, hogy még van rajta egy fém burkolat is. Elsőre élmény leszedni azt is. Nem beszélve a hátsók miatti tornamutatványokról. Nem lehetetlen feladat egyébként, csak anyázós. :-)

Előzmény: -carcass- (110149)