Gödény Creative Commons License 2000.05.09 0 0 100
Annak, hogy kerékpárral miért nem ér, sajnos jogi akadálya (is) van. Az erdőben ugyanis csak olyan utakon szabad kerékpározni, amelyeken ezt engedélyezték.

Ha X, Y vagy Z ha bemegy az erdőbe bringával nem kijelölt kerékpárútra, akkor 100 esetből 99-nél semmi nem történik, egyszer meg azt mondja az erdész, hogy ejnye-ejnye. Egy szervezet viszont nem írhat ki olyan rendezvényt, amely már eleve jogszabályellenes.
Tehát ha mondjuk hétfőn délután jártál volna bent, és nem (csak) Gipsz Jakabbal találkozol, akkor valószínűleg jól elbeszélgettél volna az útról, az élményeidről, de jelvény akkor se lett volna a dologból, mert ez a regula.

Gipsz Jakab (tudom, hogy kiről van szó) fog kapni tőlem egy morgást, de társadalmi munkában arra előforduló alakként sajnos érdemben semmit nem tudok változtatni (mert nem ez az első efféle eset). Persze a viselkedésben az íróasztal lelket romboló hatása is benne van - ugyanez a Gipsz Jakab egyébként munkaidőn kívül jelzést fest, új utakat hoz létre, teljesítménytúrát rendez, szívvel-lélekkel. Csak az íróasztal mögött ilyen - ami persze nem mentség.

Ha megjelenik az írásod, majd közöld, hogy melyik számban - érdekel a dolog.

Előzmény: Oversize (99)