RnD Creative Commons License 2024.01.21 -4 9 11978

Hát azért a Lokinál jobb meccset játszottak, mínusz tizenháromról itt szó nem volt, ne egy olyan meccshez hasonlítsuk amit a második félidőben gyakorlatilag feladtunk...

 

Az elejével nem volt semmi baj, két perc alatt mindjárt négy gól (2-2) és utána is egy ideig jól működött a Móvár gyors támadójátéka. Felállt fal ellen meg ott volt Pásztor Nonó, aki hamar betalált kétszer, a harmadiknál belefordult a védőbe, viszont nem sokkal később indulásból is lőtt egy gólt. Két kiállítást is jól átvészeltünk, tíz perc után már két gólos volt az előnyünk (6-8 12. perc) aztán  kaptunk két gólt Tóth Gabiról (b2 védő) ezzel a spanyolok visszajöttek egálra (8-8). A jobbszélről kiderült hogy ma nem használható, Udvardi Laurával nem tudom  mi történt de ma Sztankovics Kyra volt az első félidőben végig. Ő nem sok játékidőt kapott ebben a szezonban, így aztán nem meglepő h ilyen meccshiánnyal kihagyott egy ziccert szélről, egy ziccert indulásból, felkanyarodásból egy kapura lövést és indítani sem sikerült őt, látszott h nagyon bizonytalan. De azért nem volt gond a 23. percig, talán annyi h Albek Annát az első kiállítása után (ez a 6. percben volt) negyedóráig nem küldtük vissza. Anna már az elején lőtt két gólt és amikor visszaállt megint kettőt, a cseréje Lancz Barbi viszont szokatlanul gyenge napot fogott ki. Ha Anna van fent végig szerintem gólerősebb lett volna a játékunk, nem is kevéssel.

 

A 24. perc elején volt 9-9, a következő hét percet a spanyolok 7-3-ra megnyerték (9-9>16-12). A kapusuk elkezdett nagyon jól védeni, hirtelen lett egy balkezes átlövőjük aki hamar több gólt is berámolt, nomeg eladtuk a labdát így indulásból is betaláltak (14-10) Albek Anna lőtt két gólt de a spanyolok is, ezért beállt a plusz négy a javukra és ezt a mi szempontunkból mínusz négyet aztán szinte a teljes második félidőben cipeltük magunkkal.

 

Tóth Gabi védekezése balkettőben sajnos gyenge volt, mindjárt az első harminc percben kaptunk róla minimum négy gólt. Elöl most is sok hibával játszott, ellövöldözte a labdákat és ezúttal asszisztok sem nagyon voltak tőle. De az is igaz h Lancz, Tóth Eszti, Stranigg Zsófi sem voltak jobbak és Pásztor Nonót is ki tudták venni a játékból a szünet után (Ivancok volt egyedül OK a mérkőzés második felében). Kész szenvedés volt ez a meccs, legalábbis ami az első húsz perc után jött. És mivel Tóth Gabitól nem jöttek a ziccerbe adott passzok ezért irányítójáték sem volt egyáltalán, helyette ment a birkózás középen, amit a védekezésben dinamikusan mozgó spanyolok köszöntek szépen.

 

Az utsó öt percre aztán elfáradtak és akkor visszajöhettünk volna, de most meg a jv-k léptek közbe (őket Tóth Gabi felbőszítette amikor reklamálta h miért adták vissza a labdát a spanyoloknak azután h ő azt megszerezte amikor visszapattant a kapufáról - és ebben Gabinak teljesen igaza volt -  de a görög jv-knek ez nem tetszett, ezért utána egy jelentéktelen faultért kiállították...... ezzel megszűnt a passzív játék, a Málaga így egyfolytában egy perc ötven másodpercig támadhatott és a végén egy hetest is lőhettek [ez mondjuk jogos hetes volt de előtte....]) Szóval a végén amikor lehetett volna valami, akkor sem lett semmi...

 

Málaga--Móvár: 29-26 (16-12)

 

 

Előzmény: Tomasz42 (11977)