Tyapa Creative Commons License 2024.01.21 0 1 24789

Ekkora területen H0-ban nagy csodát nem szabad várni, picike mellékvonal és slussz. Ezek a tervek ötletadónak lehetnek jók, mivel nem Piko A sínanyagból  készültek. Nekem az utolsó tetszik a legjobban, valahogy jó lenne, ha kétszintes lehetne a pálya, hogy mégse csak egy sima dilikör legyen és alul a rejtett részen esetleg egy plusz tároló vágány is elférhetne.

 

   

 

Ez a kis dupla ovál eredetileg H0m-es terv különböző verziókban, kb. 1,4 x 1,1 a mérete. H0-ban talán beleférhet az 1,6-as hosszba, de a szélességének az 1,0 m kevés. Azért nézd meg, hátha megtetszik. Én megterveztem magamnak, de kevésbé spórolósan és kicsit átvariálva,  1,9 x 1,25 méretű helyre, ez a terv van az utolsó képen.

 

   

 

Esetleg ezzel is lehet kísérletezni, hogy mi az a minimum méret, amibe még bele lehet suvasztani, ez így 1,8 x 1,1 méretű. Vagy még egyszer végiggondolni, hogy az 1,6 x 1,0 –es méreten lehet-e esetleg akár csak egy kicsit is nyújtani, mindkét irányba akár.

 

 

Ha bármelyik megtetszik és segítség kell, keress meg privátban. Annyit tudok segíteni, hogy AnyRail-ben kiszerkesztem és el tudjuk döntetni mi fér bele. Üdv, Zsolt

 

Előzmény: Sárki85 (24787)