Mazsola0070 Creative Commons License 2024.01.21 0 1 113336

No és kik játszanák a "szerethető öregeket"? (Idézet magától a Mestertől.)

 

Természetesen nem a 80-hoz közelítő Trokánra, vagy a 70-et pár év múlva elérő Fehér Annára gondolok (akik erdészet elnök-vezérigazgatóként és étteremlánc tulajdonosként havonta 20 millió körül keresnek, de hagyománytiszteletből Nagyikáék halála után továbbra is a lakótelepi panel kisszobájában élnek, BKV-val járnak, és naponta háromszor elmondják, hogy "nincspénz"), egy változatlan logikával, egy az egyben folytatódó Szomszédokban nekik továbbra is az ifjú párnak kell lenniük, akik néha szóba hozzák, hogy lehet, most már tényleg el kellene gondolkodniuk a gyerekvállaláson...

 

Na de ki játszaná a 120-hoz közelítő fiatalos történelemtanárt, a fitt, 100 körüli bolti nyugdíjast vagy a szintén 100 körüli közös képviselőt?

 

Már csak ha egy az egyben folytatódna a sorozat onnan, ahol véget ért?

 

(Pl. lehetne úgy kezdeni, hogy felébred Pamela Ewing  Vágási Jutka, körülnéz, és azt mondja: "Hol vagy Feri? Olyan jót aludtam! Mintha átaludtam volna 25 évet....., jó lesz vacsorára konzervzöldbab virslivel Lenke néni módra? Mert ha nem lesz jó, akkor is az lesz, mert nincspénz!!!") 

Előzmény: funfun111 (113335)