Ez gyakorlatilag annyira lesz “kocsi”, hogy egy kerekeken guruló lemez lesz, rárögzítve egy fém fiókos (függőmappa) szekrény, tetején a géppel. A szekrény mögött meg a palack ahhoz láncolva. A sok cumó megy a fiókokokba. Szerintem zseniális ötlet, innen loptam: https://youtu.be/3uoOG-aBaYM?si=FpK27IbBYHqm-pdG
Alsó hangon 120 kiló lesz azon a lemez talpon, persze elég lett volna vékonyabb is, de ez volt készleten. 😉
Megterveztem egyébként zártszelvényből is, de azért mehettem volna a bótba + egy csomó meló.
Végre nem vödrökben kell majd kihordanom a cuccokat a kertbe hegeszteni. Igaz, hogy a kocsifeljáró miatt a garázsból majd csak úgy tudom kitolni, hogy ki kell mennem a nagykapun az utcára, onnan meg vissza a személykapun. 😆
A szekrényt már begyűjtöttem:
Mondhatni, hogy van benne hely. Még a sisak is befér. Üresen 30+ kg, és legalább annyit elbír per fiók.
A gépet rögzítenem kell, mert a tett helyszínére vezető úton van emelkedő/lejtő/kisebb bukkanó. Szerintem fém fülekkel megoldom a masina gyári csavarjait használva.
Már tologató fogantyúnak való is van, előző életében fűnyíró tolókar volt. A kerekek is megvannak. Csak jöjjön már a jó idő, aztán rakom össze.