Boarhunter Creative Commons License 2024.01.19 0 0 13656

Akkor ha maximalista vagy, egy nagykonyhai gépet vegyél úgy százezer meg egy kicsiért, ha nem, akkor az elektronikai áruházak kínálatából mondjuk negyven-ötvenezertől fölfelé.

Ez utóbbiak a harminc kiló húst valószínűleg csak több nekifutásra tudják ledarálni melegedés miatt.

A nagykonyhai gép az elméletileg 150-200 kilót tud óránként de inkább azt mondanám, hogy ötven kilót egyben ledarál akkor is, ha fagyos, de utána annak is pihenni kell.

Az ipari gépek azok megállás nélkül bírják de egyrészt három-négyszázezer körül kezdődnek, másrészt zömmel 400 voltról üzemelnek.

A "nagykonyhai" gép az jó egy éttermi konyhába vagy egy húsboltba ahol gyorsan kell darálni de jellemzően nem mázsákat. Könnyen szétszedhetők, tisztíthatók, van hozzájuk alkatrész...cserébe ott kezdődik az áruk ahol a sima konyhai gépeké véget ér.

Előzmény: pikiviki (13652)