BM2024 Creative Commons License 2024.01.16 0 0 1675

A kérdőívek kérdéseit és a rájuk adott válaszokat beszéljük meg telefonon, ennek a beszélgetésnek az összefoglalása le lesz fordítva angolra, és visszakerül a szakmai csoport elé, akik a tíz beszélgetés alapján eldöntik, van-e szükség a kérdések módosítására. Jó esetben csak minimális módosításra lesz szükség, mert már sok munka van a kérdőívben, hiába olyan rövid. Tehát a mostani tesztelésnek még nem az a célja, hogy segítsen felmérni a betegek állapotát, hanem csak azt hivatott eldönteni, hogy a későbbiekben fel lehet-e egyáltalán használni erre a célra.

A kérdőívet a 35 országban jelenlevő Facit Group fejlesztette ki. Ez a vállalat klinikai eredménymutatók kidolgozásával foglalkozik, és krónikus betegséggel rendelkező személyek életminőségét vizsgáló mérőeszközöket fejleszt ki. A tesztelést is ők finanszírozzák.

A telefonbeszélgetések összefoglalása név nélkül kerül továbbításra, és a későbbiekben nem lesz visszakövethető, hogy egy adott személy milyen válaszokat adott, a Facit Group a résztvevők névsorát sem kapja meg.

Eddig nem sikerült elegendő tesztelőt toborozni, ezért a résztvevők köre kibővült mindenkire, aki jelenleg bármilyen kezelés alatt áll prosztatadaganat miatt. Nem muszáj, hogy ez sugárterápia legyen, kemoterápia is lehet.

Aki így beleesik ebbe a csoportba, és szeretne részt venni, kérem, jelezze a factrntkerdoiv@gmail.com címen. Köszönöm.

Előzmény: Optimista hajótörött (1672)