adrian90 Creative Commons License 2024.01.16 0 0 29696

Köszönöm a hozzászólásodat. Végig fogok menni ezeken a vizsgálatokon. Tesztoszteronvizsgálatom már volt, ott pont középen voltam. Magamról annyit, hogy nem iszom, nem cigizem, folyamatosan edzésekre járok. Ez persze nem zárja ki se a tüdőt se a szívet, szóval miért ne, megnézetem. Tüdőszűrő és EKG elég? 

Az orvosnak amikor szóltam erről a problémáról akkor azonnal írta a receptet, tadalafilt egyébként. Még nem váltottam ki. 

Szeretném felhívni egy érdekességre a figyelmet és a fejemben is szeretnék kételyeket eloszlatni. Már gimnáziumi éveim alatt amikor csajozgattam jöttek haverjaim szexshopos termékekkel, hogy ők azt használják amikor mennek egy lánykához, mert hát anélkül valószínűleg besülnének, alkohol, izgalom stb. Fiatal, 17-8 éves emberekről beszélünk.

Mindemellett, később, egyetemen is láttam haverokat használni ilyen szereket, mert az izgalom teljesen megölte a dolgot. Minden kollégista kamagrával a zsebében szaladgál, ez nyílt titok. Nem mennek bele aktusba anélkül.

Sőt, vannak olyan barátaim, akik csak így állnak neki a párkapcsolatos szexnek, és most 40 körüli emberekről beszélek, nem 60. Olyan barátom is van, aki nem használ ilyet, rá is ment a kapcsolata, mert nem tudott megfelelni a napi vagy 2 napi szexnek. 

Valamiért én úgy látom, hogy ez egy elég súlyos kimondatlan probléma pasikörben, nem beszélünk róla, mert ciki, de mintha nagyon sok embernek és nagyon fiatalon lenne már ezzel problémája.

Mi lehet ennek az oka? Nem a mindennapos szexre vagyunk teremtve? Fenntartható ez egyáltalán bárkinek? Van olyan, akinek tényleg naponta 2x is mindenféle cucc nélkül megy? 

A kérdésem továbbra is fontos lenne számomra, szeretnék elmenni szexuálpszichológushoz és orvosolni ezt a problémát, tudtok esetleg valakit ajánlani? 

Illetve, amíg megoldom mindezt, szívesebben venném az online receptírási lehetőséget, de én nem találtam gördülékeny formát.. ha át tudnátok dobni megköszönném. 

Előzmény: ötvenes sportos (29686)