Sony Black Creative Commons License 2024.01.12 0 0 129029

"De ,ha törvényben v. törvény által meghatározott módon beveszik az alkalmazását(ott már magyarul van) akkor kötelező és a törvény magasabb rendű jogszabály mint a kormányrendelet,

így írhatja felül az OTÉK-et."

 

Pontosan. Ennek le van vezetve a magyarázata ugye, az általad belinkelt szaklapban is, de egyéb továbbképzési diákon is megvan...

 

"2030-tól megtiltaná a gázkazánok beszerelését az újépítésű lakásokba, ezzel is elősegítve a zéró kibocsátással kapcsolatos terveket, melyeket az évszázad közepére szeretnének elérni, 2040-től pedig fokozatosan kivezetnék a gázfűtést.”

 

Addig amíg mi az orosz gáztól függünk 99%-ban, hiába ugrál az Unió mi nem fogunk leszakadni róla 2040-től sem, mert királyunk úgy is telibe kakilja az unió fejét. Arról nem beszélve hogy ez csak új kiépítésre vonatkozhat, a meglévőkre nem, tehát lesz itt még munka ebben 100évig :)

 

"Tájékozódj ez ügyben (magyarra fordítva) ,hogy legyen időd felkészülni az átképzésre

(nőgyógyász, jogász………..) ."

 

Nekem előbb volt meg a Hűtő-Klíma Hőszivattyús szakmám mint a Gázszerelő mester. Így egyáltalán nem kell képeznem már magam sehova. A gépészeti ágazatban konkrétan 7db szakmám van, papíron. Mostanra már inkább szeretném ha vissza jönne a ráfordított időm és pénzem.

Jogász meg orvos nem akarok lenni :)

Előzmény: Kapocska (129021)