attila0325 Creative Commons License 2024.01.11 0 1 639

A recharge gombot nyomva tartom, akkor indul el a regenerálás (kijelzőn villog a "recharge now), majd ha röviden megnyomom, akkor vált a funkciók között.

A pontos sorrendet most nem tudom, de emlékeim szerint ezzel vált a gyors öblítés, sófelszívás, fordított áramlás majd program vége között.

Azt tudom, hogy többször kellett megnyomnom a gombot, mire a program végére értem.

Időközbeni regenerálsnál nem fog kevesebb sót/vizet használni, mint normál idő szerint, ez tudtommal fix program, mindig teljes töltetre vonatkozó mennyiséget használ.

 

A gyanta élettartamra nekem 10 évet mondtak, hogy utána esedékes lehet a csere. Lehet, érdemes néha csinálni egy keménységmérést regenerálás után pár nappal is, hogy mire képes még.

Az új, Comfort 400 is elég fapados amúgy, vízkeménység, pontos idő, regenerálás ideje, nagyjából ennyi, amit állítani lehet rajta.

 

Elvileg ez a típus tud kezelni klórgenerátort is, és a regenerálási ciklusban ad nei villanyt. Linkelt doksi 6. oldalán ír erről.

 

https://bolt.agroviz.hu/custom/agroviz/image/data/srattached/917194307fb3e72d4c067afe5ce8ad8e_Comfort_hasznalati_utasitas_magyar_nyelven.pdf

Előzmény: östermelő (638)