kkn Creative Commons License 2024.01.11 0 4 13418

A minőség a kisipari gyártás miatt ingadozó. Van, hogy egyes darabokat érint, néha egy gyártási szériát. Alapvetően garanciálisan megpróbálják orvosolni a szerkezeti hibákat, ha jól behatárolható. Pl. nekem acél acél Pitbullnál dobrekesztési probléma volt, amit net szerint más is tapasztalt. Azt kijavították. Volt egy ütőszegproblémás Revenge széria, azt másnak csak második visszevitelre sikerült orvosolni. Nekem egy pár hónappal későbbi sorozatból gond nélkül működött.

A csőfar- dobhézag pl. elég nagy szórást mutat gumisoknál ( mondjuk egy HW revkóhoz képest.

CNC mart tok alkatrészek, de pl. pótdobot csak úgy adnak el, ha hozzáillesztik a bevitt fegyverhez.

Egy acél darabnál nagyon jó az ár érték arány, mert nyugaton egy acél cucc az ezer eurót meghaladja. Csak nem árt, ha vissza tud menni az ember a művekbe, vagy van bevált fegyvermestere.

Pl. én az olajozás híve vagyok, a művek némi zsírban rakja össze a cucc belsejét. Hozzáértők szétszedik, kipucolják, lesorjátlanítják, finomcsiszolják esetlegesen a cucc belsejét, olajozva összerakják. Mégha fegyvermester is csinálja, egy acélt nézve háromszázon belül van egy olyan időtálló cucc, ami riasztóként a német piacon bőven ezer euró felett lenne.

Előzmény: hpsafl (13416)