Vosseler Creative Commons License 2024.01.09 -4 2 66986

...ami alkalmas vételre. 

Mint írtam, a repsávos rádiók is képesek adni ott, ahol tilos. Nem is értem, hogy miért nem zárják be azokat a készülékeket frekiben, hogy esély se legyen ott adni illetékteleneknek.

Mert ha egy átjátszón, vagy bárhol nyomkod, suttog, baszakszik, zenél, attól még nem történik semmi, maximum a többiek verik el, ha megtalálják. De egy repsáv, nem játék. 

Intelligens rádiós, (még ha nem is hívójeles amatőr) tudja, hogy mit illik, nem illik, szabad és nem szabad.

A tufáknak meg tök mindegy, úgyis csak a szerintük "de jó poén volt" pillanatokért élnek, miközben a többieket szopatják. Lelki szegények.

Egyébként ha ez a "nem birtokolhatsz olyat" dolog annyira kardinális kérdés lenne, akkor már foglalkoznának vele az illetékesek és nem lehetne ezt a sok szart berendelni kínából. 

Nézd meg, hányan élnek még mindig abban a hitben, hogy a CEPT-es CB rádiók, kizárólag 4w FM-ben működhetnek, pedig már rég eltörölték ezt. De aki meg van vezetve, vagy egy kicsit fosós, az nem mer 5W-al adni SSB-ben, mert "jaistenem, mi lesz, ha az NMHH bemér".   Na ezeknek nem szabadna rádiót venni szabadon! Maradjanak csak kis zsebrádiójuknál!

Előzmény: Qqberci (66982)