kavicsos1964 Creative Commons License 2024.01.09 0 0 128329

Nem sodródtunk mi már így élünk évekóta egy fizetésből ! Az elmúlt 12 évben hiába melóztam bárhol abból igazán pénzt nem láttunk ! Nem tudom hány évig sehová se vettek fel mert már akkor túl öregnek számítottam ,aztán traktoroztam itt hol egyik hol másik vállalkozónál de azoknál meg a meló rapszodikus volt vagy volt valami vagy semmi ! Nem lehetett kiszámítani ,vagy támaszkodni rá ! Elmentem a tsz-be melózni sose voltam otthon a 31 napból 31 napot dolgoztam és a fizu meg  72 ezer meg 110 ezer közt volt ,úgy 6 éve ! Most kiszámoltam a 31 nap alatt 372 órát is dolgoztam a fizu erre 220 ezer volt mindössze és ezt éjszakás műszakban ! Na ez után azt mondtam a nagy ló.....t fogok én nektek itt dolgozni ,rázkódni rohanni mindennel ,otthagytam ! A mostani főnököm kezte el rágni a fülem menjek hozzá melózni ,de én nem akartam pont ezek miatt mert már akkor mondták hogy vigyázzak vele ,nagyon jó ember emberileg de nincs lóvéja sosem ,és így jártam vele is ! Ennek megint véget kell vessek nincs más választásom és valami olyan melót kell nézzek amit vagy el tudok látni vagy nem megyek sehová se ,ez volna biztosabb út de egyelőre nem tudjuk az elő nyögdijjt nem -e ezek a szemetek is eltörölték ténylegesen . De ez ki fog derülni március 15-e után !

Előzmény: ali kis (128324)