robertó69 Creative Commons License 2024.01.08 -1 0 104279

Ez most komoly??? Megkérdezném, hogy hol élsz, de nem akarok kötözködni!

Az adott egyesület alapszabálya rendelkezik pl. az új tagok felvételéről. Lehet elnökségi, vagy akár közgyűlési hatáskörbe is adva a döntés joga.

Több olyan klubot/vezetőt ismerek, akiknél ilyen tag eltanácsolás többször előfordul. Nálunk is, de ott ránézésre, mentális okokból történt - amihez szintén jogunk/kötelességünk van.

Magyarázd már meg nekem azt, hogy miért rossz gazdasági döntés az, ha az egylet eltanácsol olyan lövészeket, akik csak értelmetlenül lekötnék a klub erőforrásait?

(Például: 10 m légfegyverre gyúrunk, de az új tag airsoft IPSC-t akar rambózni a nagy pályán) A világon nincs annyi lövészetvezető, hogy ezt bírja a klub.

Az egyszeri belövési lehetőséget mi sem tagadtuk meg szinte sosem, senkitől.

A tagság meg akkor él, ha a jelentkező elképzelése beleillik az adott klub, és lőtér profiljába.

S ha már lőtér: írtad nemrég, hogy várod már a beígért, de eddig meg nem épített "lőterek" megépítését. Kérdezem nagy tisztelettel: miért?

Mi fog változni akkor a sportlövészetben? Tudom: én is naiv voltam addig, amíg meg nem épült az első komplexum( a Fehér útit leszámítva, de az külön állatfaj)

Sehol nem lőtereket építettek eddig, hanem Honvédelmi sportkomplexumokat, lőtérrel. Honvég kadét oktatás biztosítására.

Ne gondold, hogy oda civilként beszédülsz, és kedvedre lövöldözhetsz! Persze bemehetsz, és lőhetsz is, ha ne jó neked az, hogy töredék pénzből a saját klubod tagjaként a klubod lőterén

ugyanezt megtehetnéd....

Arról nem beszélve, hogy az oda ejtőernyőzött bukott tisztek se lőtérvezetőnek ( bohócok, nem gazdasági- menedzseri géniuszok) se oktatónak nem alkalmasak.

Meg ne kérdezd, honnan tudom! Privátban elmondom, milyen paraméterek alapján kell értékelni a lőtérre beszédülő, elméleti képzésem már átesett lövők felkészültsége alapján a kiképzőiket,

akik semmi munkáért komoly fizetéseket markolnak fel az iskolákban...

Az, hogy a kadétképzés budin értelmetlenül lehúzott  milliárdok története, az meg nem kérdés! :-( Sajnos, már most látszik az egész)

Mondanám azt, hogy ettől már a fociakadémiáknak is több értelme van. Az is a mi pénzünk értelmetlen elszórása persze, de legalább a gyerekek rendszeresen megizzadnak edzéseken a focimezben, és az legalább tényleg egészséges...

Előzmény: Fricu1 (104274)