Bookshie, sajnos megin csalódást köll okozzak paranoid-mazochista lelkednek, bélák nem utál, bélák szeret. Nu, erre mos mit lépsz? A "Mér utál bélák?" féle költői kérdésedet meg ennek fényiben passzolom.
Ha mégis neheztelek rád, te önvérszomjas lekókadt nőszirom, akkó épp amiatt, hogy mindig csak a rosszat sejted énrólam (átverés, utálat, lopkovitz, stb.). Több ön- és bélabizodalmat várnék el tőled. Perce, ha ájjandóan nyers karalábét kellene rágicsálnom, lehet, hogy én is sötétben látnám a világot.
Más: mingyá gondoltam, hogy poros relikviáid közül létezetlen regényeidet nem ajánlod fel cserealapként, pedig ha valaki, én asztán tunnék infokat szállítani bélákról. Monyjuk elárulnám hányadik oldalon találod a Nobel-díjasok kislexikonában.
Bookshie különben egyre jobban rápendülök a szössze-NETeidre, segíccség!, a végén még eltoplektorosodig az agyam? Kivételt képez ez az öngyi-dolog, pont a te szádból, elég vicctelenül hangzik, komolyan megharaxom, ha itt megöngyized magad, esküszöm, soha többé nem állok szóba veled.
Most megyek, álmomban VILLEogok egy kicsit.
Csókol Béla, a te béta-VILLE-d.