" Pontosan láttam azt, hogy kik voltak az érdeklődők, célcsoportok.
A bérből fizetésből élő kisemberek. És ott is úgy vették, hogy lizing + támogatás + ez az..."
Hm......lizing....magánszemélyekre nem jellemző......+ támogatás.....állami nagycsaládos kedvezmény 3 gyerekre, és csak 7 személyes autóra...ergo Duster kiesik...+ ez az..az meg mi?
Anno árajánlat kérésemre ( elküldtem mail-ban 100 km-en belüli márkakereskedéseknek ) kevesen méltatták, hogy kp-ért akarok új autót vásárolni, többen meg sem tiszteltek azzal, hogy küldjenek árajánlatot, biztosan azért mert alig tudták eladni a portékájukat.
Aki válaszolt az meg kijelentette, hogy náluk nincs kedvezmény csak listaár, nekik nem szükséges engedni az árból mert minden autót eltudnak adni engedmények nélkül.
Sőt, azt is mondta az egyik a telefonos beszélgetés alatt, hogy ....ha megrendelem az autót, és az átvétel előtt meggondolom magamat, visszadják az előleget mert bármennyi autót eltudnak adni...stb...stb.
Ezt csak azért írtam le mert szvsz. ebből is látszik, hogy nem volt problémájuk az eladásokkal kapcsolatban mert mindent eltudtak adni amit betudtak szerezni, tehát nem volt gond a fizetőképes kereslettel mert ebből az jött le.