Törölt nick Creative Commons License 2024.01.03 0 0 113286

Gondolom azért se eröltették már, mert jött a konkurencia. 1997-ig még simán el lehetett adni mindent, mint legnézetebb vagy népszerű műsor, amit sokna néznek. 1-es volt meg a 2-es, nem volt sok választás, Szomszédok helyett mit tudtál volna nézni? Aztán jött 1997-ben a két kereskedelmi tévé, sok új sorozat, folyamatosan új műsorok, nyomultak előre mint egy tank, az MTV2 földi sugárzásból kiszorult, maradt az 1-es, ami minenhol elérhető volt. Mi anno vettünk műholdvevő szettet a 2-es miatt, de nem mindenki, a focimeccsek javarészt a 2-esen maradtak, meg sok sportműsor is. Szerencsére a Forma1 és a Játék Határok nélkül átkerült az 1-esre. 

sőt a Csigakettes sok műosrt átvett, miután Vágó Istvánt is leigazolta. Mindent vagy semmi pl. de odakerült a Szerencskerék is.

 

 

Aztán jött a BK, ami eleinte szintén nem volt túlzottan nézett, de pont kb. 1999 végére robbant be, egy évvel a kezdés után, az még inkább a Szomszédok ellen dolgozott.

 

Kisbuszos befejezés után is lehetett volna folytatni. A sztori szerint is elmentek szilveszterezni egy panzióba, csak a mindenki álnéven jelentkezik be sztorinak nem volt se füle se farka, ez csak arra kellett, hogy a polgári nevét mindneki bemondhassa a kamerába fapofával. 

 

Mondjuk ha folytatják még ki lehetett volna hozni a Hartai szálból is. Szétmennek Mágenék Juli átcuccol Hartaihoz, közben kiderülnek a sötét dolgai, és Juli is veszélybe kerül meg általa Julcsi meg Mágen is, mert a maffia őket is elkapja. Ugyebár Hartaira rálőttek, de Etust találták el, utolsó előtti részben volt, szóval nem derült ki ki és miért, de célozgattak rá, hogy elég jómódú és vannak sötét dolgai, maffialeszámolás lehetett. Akoriban volt pár ilyesmi, Szomszába is írtak be dolgokat pl. GránátAlma a presszóban meg meg Kutya mikor Kerei magára robbantja a konyhát közli, pedig azt mondták már nem lesznek robbantgatások. Volt pár kirívó eset, amit nagyon felkapott a média, azért szerencsére nem voltak mindennaposak a levegőbe repülő 600-as Mercik, de volt azért pár.  

Előzmény: janderka (113285)