cbx Creative Commons License 2023.12.30 0 0 242995

Szereltem a mágneses gyújtást a kétbetűsön,forgatom a lendkereket,oda-vissza,játszadozom,észrevettem furcsa hangot,mikor a dugó átfordul és indul lefelé.Belehajtottam egy hosszú gyertyát azt is kitoldva,hogy leblokkoljam a dugót.Hajtom a főtengelyt,elég nagy holtjáték van a dugónak.Hirtelen leizzadtam,idegeségemben.Levettem a hengerfejet,hengert,dugót.Hát,elszomorodtam.Sztroboszkóppal állítottam be a gyújtást 3mm-re,nem sajnáltam a benzint neki (az utolsó előtti rovátkába van a lemez).A gyertyakép jó,szoktam nézni,soha nem volt világos,őzbarna volt mindig.A gyertya hőértéke olyan amilyen kell hogy legyen.8 ezör km után ez várt.Igaz,volt egy dugószorulás,még a legelején,generál után,akkor adtam neki több benzint.Azóta bekapja a 4,5- 5 litert,de nem sajnálom.A főtengely hibátlan,a hajtókarban amit látni,szerintem nem vészes,tükörsima,a köröm nem vesz észre semmit.Tettem bele egy másik csapszeget,tűgörőt,semmi luft nincs.A csapszeg szerintem,extra szar minőségű anyagból van.A dugó állítólag Berta,de nem dobozban kaptam.Annó,beépítés előtt,fotóztam,feltettem az MZ fórumra,a szakik szerint Berta.A henger jó,vannak benne kissebb karcolások,nem vészes.Veszek egy ugyanilyen méretű dugót,minőséges csapszeget,ha találok,meg egy tűgörgőt,és hajrá.Semmilyen furcsa hangot nem hallottam a blokkból,ment mint a vaddisznó,nem csörgött-zörgött,alapjáraton szépen ketyegett.Meglettem volna ez a gubanc nélkül is :(