www.octinfo.com Creative Commons License 2023.12.28 0 0 109996

Szerintem keversz dolgokat.

A töltés management folyamatok programkódba foglalása az nem ugyan az, mint ezen folyamat egyik válozójának szerviz általi beállítása.

A program figyeli, hogy változott-e az eltárolr akku azonosító és ha igen, akkor alaphelyzetbe állítja magát és onnantól kezdi figyelni az akku folyamatos leromlását és ahhoz igazítja a töltés managementet.

 

A változó pedig egy sima karakteres érték, amelynek az első időkben az akku gyári számát írták be, aztán kiderült, hogy valójában édesmindegy mit írnak be, csak legyen benne valami változás. Akár egyetlen karakter változtatása is megteszi, már az is előidézi a kívánt viselkedést a programban.

 

Egy ilyen felprogramozás költségéből pedig a gyár egészen pontosan 0 Ft hasznot lát. A pénz a szervizé. A gyár amúgy pont nem foglalkozik a szervizek bevételeivel. Utolsó infóm szerint minden évben ad a gyár egy éves keretösszeget az importőrnek, amelybe a garanciális javításoknak bele kell férnie. Ha nem fér, akkor az importőr megszívta. Ezért van az, hogy minden hibát tizensok éve fotóval, meg már mostanában videóval is bizonyítani kell az importőr felé, hogy alkatrészt lehessen cserélni.

Előzmény: Pierr_Kardán (109994)