Suti_Vagyok Creative Commons License 2023.12.27 0 1 38407

Azért némely járatot megtarthattak volna.
- Például a jelenleg 7:15-kor Herbolyáról Autóbusz-állomásra közlekedő buszt a zubogyi csuklós forda csinálta iskolai időben. A csuklós busz tele volt iskolásokkal. Január 1-től viszont a tardonai nem "gyorsjáratként" robog be a végállomásra, hanem a szóló busszal viszi majd be a csuklós tömeget + akik Tardonáról illetve a völgyből utaznak. Nem hinném hogy a megmaradt egyetlen 4B-s busz nagy segítsége lesz neki, mert azt inkább általános iskolások használták, akik a Kazinczyba jártak/járnak. Délután is segítség volt azért a tardonai népségnek a 14:45-ös illetve 15:35-ös herbolyai busz, volt rá alkalom mikor kimaradtak és a tardonai vitte ki az embereket, eléggé gyorsan meg is telt a busz, de délután még nem annyira durva mint reggel.
Ezeket a reggeli járatokat megcsinálhatták volna mondjuk úgy mint annó a 4048 K.barcika aut. áll-K.barcika Szt. Flórián t. buszokat egy 4052-es jelzéssel. Bár ehhez nem értek, hogy milyen macera, lehetséges oka volt hogy nem így oldották meg, laikusként írom csak ezt.
- Amit viszont furcsálok, hogy a 14:55-kor induló 3767 Miskolc-K.barcika, Herbolya busz rövidített útvonalon, csak a végállomásig közlekedik. Nem értem miért pont most, amikor lenne is értelme herbolyáig járatni, eddig nem volt gond leküldeni oda, úgy hogy csak 1-2 utas utazott rajta, mert a 15:35-ös Herbolyaival elmentek az emberek..
- A vasútállomásos buszokra leszek kíváncsi, mert a helyközik eléggé eltérő időben érintgetik majd, az egyetlen pozitívum amit biztosra tudok mondani, az a 19:00 Berentei busz, ami tiszteletét teszi a vasútállomáson, így innen 19:21-kor indul a végállomásra, 6 perccel később indul, mint a 3-as ami rendszerint a vonat érkezésével egy időben indult, átszállásra esély sem volt.

Ezek személyes meglátások, tapasztalatok, gondolatok. Majd Január 1-jével kiderül, hogy mennyire fog működni a történet.

Előzmény: 431365 (38405)