sza_attila Creative Commons License 2023.12.24 0 2 271441

Hali!

A múltkor, amikor emlitetted a Szomoru Miklós féle kertlátogatásokat, elkezdtem böngészni a weboldalát és a youtube csatornáját. Sok videóját megnéztem. Aztán rájöttem, hogy nem akarok ennek a mókuskeréknek a részese lenni. Megértettem, hogy szigorúan követnem kellene a vonalat, amelyet képvisel, én meg nem tudok mindennel azonosulni. Hazudni meg nem szeretnék mondjuk a kamerába, pár száz euróért :)

Nem feltétlenül vagyok hive ennek a nagyon szigorúan sötétzöld vonalnak, amit ő prédikál. 

Ettől függetlenül és elvonatkoztatva szépek, izlésesek azok a kertek, az ővé is, látom, hogy sok munka van benne. Viszont vannak olyan nézetei, amelyekkel nem tudok azonosulni. Főleg, tudom, sziszifuszi munka lenne ezt ráerőltetni a kertfenntartás terén az ügyfelekre. Néhány százalék esetleg sok év alatt a magáévá tenné. Neki könnyű, ő már nem épit, nem tart fenn, csak a sajátját. Csak terveznek. Arra meg eleve olyanok jeletkeznek, akik vele akarják megterveztetni. Továbbá oktat a videókon és workshopokon, előadásokon keresztül. Oda meg olyanok jönnek el, akik eltökéltek ebben az irányban. Neki nem kell a konkurrenciával versengenie, az előadásain valszeg senki nem fütyüli ki őt, mert más nézeteket vall. Jó irányba ment, és ahogy a videóiból követem a fejlődését, jól megél belőle. Sikeres ember, médiaszemélyiség, ismert emberekhez, média személyiségekhez dörgölőzik, kertet épit nekik. Jól csinálja, szépen él a korszak lehetőségeivel. 

Mi meg túrjuk a földet, hálát adunk Istennek minden ügyfélért, a megélhetésért prostituáltként "pénzért mindent" jelszóval épitünk. Sokszor kell olyat csinálni, ami nekem nem tetszik, vagy nem értek vele egyet. Aztán mondják, hogy szép ez a szakma :D

 

Kellemes karácsonyt!

Előzmény: Didergő Király (271440)