'Dobbal nem lehet verebet fogni'......... talán már mondtam is neked. Megértem csalodotságodat, bevallom magam is az vagyok, hogy nem lettem a kerület VB. elnöke. De nem hozhattam más döntést, nyilván a magasabb rendű pozíciót választottam, mert ezt tartottam etikusnak, mint megválasztott tisztségviselő.
Egyebként nem voltam a kerületemben VB. elnök. A Mezőföld röpcsoportból voltam tagja a kerületi versenybizottságnak Gojkovocsné Gömöri Anikó halála után lettem azzá. Mivel nem versenyeztünk együtt a másik röpcsoporttal így nem is foglalkoztam a dolgaikkal. Miért is tettem volna? Arra voltak ott emberek, sőt a kerületi VB. elnök is ott tag, aki ráadásul az eredmény számolást is végzi. Az ő feladata lett volna.
Mikor a tudomásomra hoztad ezt a dolgot, kértelek, hogy ne verd nagydobra. Erre te mit csináltál? A szomszédos kerület VB. elnökéhez fordultál aki rögtön értesítette az akkori OVB. elnököt. Innentől kezdve nekem nem volt dolgom az ügyben, ennek ellenére mégis megtettem ami tőlem telett és nagy nyilvánosság előtt, ami a kerületi közgyűlés volt, felszólítottam az illetékest, hogy orvosolja a problémát. Sajnos ennek még nem tett eleget. Saját elmondása alapján nem fér hozzá az adatokhoz, mert a versenyek le vannak zárva. Ma talán írt Mészáros úrnak egy e- mailt amiben kéri, hogy segítsen a probléma megoldásában. Tehát nyitott kaput döngetsz csak nem jó utcában. Nekem egyéb hatásköröm nincs ebben a témában, majd ha lesz, akkor számon kérhetsz. Egyébként ez nem az évezred csalása mint ahogy azt terjeszted, maximum szabálysértés, egy egyszerű mulasztásos hiba. Újra lesznek az eredmények számolva és mindenki boldog lesz.
Én mosom kezeim......... Neked pedig ajánlom az elmélkedést!
" A bölcs belátás többet ér......minden más adománynál!"