Törölt nick Creative Commons License 2000.05.04 0 0 186
Javaslatot teszek a Fél Pár Zoknik Párja alapszervezet megalakitására. Mivel nem párt akarunk lenni, hanem szervezet igy fontos lenne kidolgozmi egy Szervezeti és Müködési Szabályzatot.
1. A szervezet tagja lehet mindenki, aki elkötelezettséget érez arra, hogy szervezett formában jelenjük meg a közvélemény elött és megjelenitsünk az emberek számára egy alternativát a társadalmi és gazdasági problémák megoldására valamint, hogy a következö parlamenti választásokon sikeresen szerepeljünk.
2.Fogjunk össze minden európai sorstársunkkal, akik hasonló cipokben járnak mint.
3. Történelmileg a mi pár(t(unk a legrégebbi pár, hisz amióta a világ világ mindig voltak elveszett zoknik de nem ismertük fel azt a történelmi lehetoséget, hogy pár(t)ként jelenjük meg az európai közvélemény elott.
4.A mi pár(t)unknak nincsenek ideológiai gátjai és nincsenek vallási akadályai.Hisz a fél pár zoknik mindenhol hiányozhatnak és eltünhetnek.
5.Meg kell teremteni annak az alapját, hogy politikai téren önálloan, más pártoknól függetlenül legyünk képesek betölteni történelmi szerepünket.
6. A Fél Pár Zoknik Pár(t(jnak mindenki tagja lehet anélkül, hogy megkülönböztetnénk bore, vallása, kora, nemzetisége szerint.
Kérem, hogy az alapszabály kidolgozása érdekében mindenki jutassa el tervezetét, hogy a hamarosan megalakuló közgyülés elé terjeszthessük a végleges alapszabályt. Meg kell alakitani s számvizsgáló bizottságot, az elnökséget meg kell választani.
Nagyon fontos lenne, hogy hitelesen képviseljük a fél pár zoknik érdekeit iletve, hogy mely pártokkal nem vagyunk hajlandóak együtt müködni.