Káun Creative Commons License 2023.12.16 0 0 3573

Én szerettem nézni győzikét.

De Zolika a legkedvencebb számomra a showban.Legelőször 2007.októberében szerepelt benne, legelső szerepe az volt hogy beaé fel kellett mennie Pestre, ahol sose volt előtte.vagy 1 szer .

Több teret is kaphatott volna , de Győzike hátán vitte a sorozatot, ami nyilván az övé volt.Bar Zsolti is megnyilvánult jobban, ő se tudta beváltani magát szerintem, bár elég sokat szerepelt egy időben.

Roli Győzike sofőre, akiről Zolihoz hasinlóan sose olvastam semmit itt, már 2008 óta tetszhalott a tv ben.Nem látni.Amúgy biztos él, csák nem közszereplő.Van ilyen.Ő a legvállalhatóbb szereplő a showban.

Bea bár pénzéhes, mégis szimpatikus nekem

Nem dolgozott sose, bár az elmúlt években már befutott saját jogán is .Számomra biztos hogy eleinte csak Győzike miatt lett híres.

A gyerekek közül a kisebb lány is emberien viselkedik már, nem úgy mint a maugli.Evelinnel sose volt komoly gond, bár megsínylette a showt.Hogy nem akart szerepelni , mégis raerőszakolta az apja.Mondjuk Győzike is belerokkant a 25 éve tartó szereplésbe.

Én mai napig nézem, bár nyilván felvételről.5 évig tartott, bár az édes 3let, és stb műsorokban most is láthatjuk a családot.

Bár salgótarjanból kiutaltak őket, az ország több pontján nagy szeretettel vannak irántuk.Mondjuk Tarján eleve sem egy szeretethely.Azt meg kell hagyni.Az irigység itt megszokott.Mivel jóforman munka nélkül érte el a sikereket, és dúsgazdag lett, lettek, ezért adva van, de máshol hogy nem érzi ezt a megvetést?

Ahogy mondta: Salgótarjánban a legnagyobb népbetegség az irigység.Itt nagyon irigyek az emberek.

Neh3z cáfolni.

Nyilván az egész családot érinti.

Pár hét válassza el győzit az 50 .évétől, Isten Éltesse! Január 4 rn lesz 50 éves.

Na meg Bea is jövőre lesz 50 éves.

Ezt záróakkordnak szánom, többet nem írok. 

 

.