Egyletenkívüli3~ Creative Commons License 2023.12.13 0 5 695761

Nahát?????  2017.06.09      0 4 431817

Ami ma Európában zajlik, az leginkább E.A. Poe Dr Kátrány és Toll professzor módszere c. novellájára emlékeztet! A sárga házban az őrültek kezébe kerülmt az irányítás, a valódi orvosokat és ápolókat pedig bezárták!

 

Tessék mondani, senkinek nem tűnik fel a csere? Hogy alkoholisták, elmeháborodott vénemberek egy pszichikai toprongy vezetésével a szakadék felé irányítják Európát ? Hogy évezredes szabályokat felrúgva egy csőcseléket terelnek rá a civilizációnkra! Emberkereskedelem? Emberkísérlet? Felfogják egyáltalán, hogy mit művelnek? Hogy hitler és mengele rémtettei csak óvodások huncutkodása ezen emberi hulladékok munkálkodásaihoz képest? 

 

Volt már egyáltalán hasonló a világtörténelemben? Néró, Caligula, Heliogabalus talán Római birodalom történetében. De nem, mert ők sem nyitották meg a kapukat a barbárok előtt!

Nem normális világ. 

És a zombi mostmár nyíltan vállalja az irányítást, már nem jelent nettó zsidózást a nevének említése, hiszen vállaltan ő van a kormánynál. Még ezt a földrészt bekormányozza a pusztulásba, azután nyugodtan hal meg. Beteljesedett minden vágya.

 

Hogy inkább szakadt volna az anyjába!”

 

 

Jó régen írtam a fentieket, 2017-ben.

Nos, azóta csak rosszabb lett! Európa hazaárulói, hegedűs hadnagyai a harminc ezüstért eladják hazájukat! 
Mikor ébrednek fel a társadalmak!?