Morfaroth Creative Commons License 2023.12.11 -4 3 156760

Üdvözlet mindenkinek!

 

Eladó a képeken látható, ROCO gyártmányú (62854-es cikkszámú), MÁV M61 019-es Nohab mozdony, H0 méretarányban. Gyári dobozában, papírjaival együtt adom, kiegészítőivel a csomagban. Egy ROCO dekóder van a mozdonyban (10884-es cikkszámú, 8 tűs, NEM-652), de nem szedtem szét ezért a mozdonyt, csak hogy lefényképezhessem. Futása alacsony sebességen is jó, szépen jár, sérülések nyomát nem látni. Igyekeztem vigyázni rá és jó gazdája lenni. Eladás oka: kihasznáaltlanság, pont ezért nem is futott sokat, néha megjárattam 1-2 körre, de nem járt pályán üzemszerűen (kerekek állapotából látható).

 

Ára: 60.000 Ft.

 

Megtekinthető, illetve átvehető Dunaharasztin, előre egyeztetve, hétköznapokon 17 óra után, vagy hétvégén. Postázás megoldható (GLS) a vevő terhére és felelősségére (visszavásárolni és garanciát vállalni pedig nem tudok, mivel nem vagyok bolt).

 

Telefonszám szándékosan nem szerepel a hirdetésben és nem is szeretném addig megadni, amíg meg nem egyezünk, hogy hol és milyen formában kerül átadásra a termék, ezért érdeklődni a publikus e-mail címemen lehet.