heinci Creative Commons License 2023.12.09 -4 2 145444

Azért volt már ennél sokkal gyengébb teljesítmény is részünkről, nem volt ez igazán kirívó. Nyilván a spílertv riportere felszopt@ az ellent, maradjunk annyiban, hogy minden összejött nekik, sőt, még annál is több, bőven nem volt bennük három gól.

 

Mindenesetre a legjobb az egészben, hogy már nem idegesít fel, már egyáltalán nem érdekel. Bohócok gyülekezete az egész.

Onana a magyar megye kettő színvonalát nem üti meg.

Dalotnak nincs egyelten egy skillje sem, amiben jó lenne.

Maguire hiába játszik a meccs 90 percéből 85-ben határozott fellépéssel, ha a maradék 5 percben benne van lényegében az összes kapott gólunkban.

Bruno küzd, hajt, próbálkozik, de szerencsételen már annyira frusztrált, hogy még ki is sárgázza magát a Pool elleni meccsről. Mondjuk ezzel jól járt, nem fogják a pályán megalázni. Brunonak egyáltalán nincs kivel fociznia.

Az meg teljesen mindegy, hogy Martial vagy Hojlund van elől, annyira gyenge a szélső játékunk, hogy képtelenek akárcsak egyszer is helyzetbe hozni az éket.

Garnacho, Antony és Rashford is elégtelen teljesítményt nyújt előkészítésben. Szerintem nemhogy ligautolsók nem vagyunk, de még a másodosztályba is kevés az, amennyi helyzetet a szélről és szögletből kialakítunk.

 

ETH meg hát izé. Rá kell nézni a tabellára, ott a bizonyítványa. Mindegy, hogy a bajnoki vagy a bl tabellára nézünk.

Idehozta Onanat, játszatja a semmirekellő Dalot-t AWB helyett, Antonyt csillárdokért hozta és az embernek nincs egy kapura veszélyes megmozdulása. Leépítette Rashfordot, és idehozta a nulla gólos Hojlundot.

Varane, Casemiro, Eriksen is a feledés homályába vesztek már.

Egytől egyig minden rossz sajnos ebben a Unitedben.

Annyira gyenge ez a Bayern is, hogy hét közben még lehet akár egy jobb eredmény is, de hétvégén Poolban elképzelhetetlen, hogy ne legyen mészárlás.

 

Igazból, nézzétek meg mit csinál McKenna az Ipswichel. Én simán idehoznám kipróbálni. Felvitte őket a másodosztályba, és most ott is másodikok. Ennél aligha lenne rosszabb. Simán megér egy próbát.