Nekem elég egyszerű a kategorizálásom:
Használ internetkapcsolatot a tervezéshez?
- Igen. Akkor online.
- Nem. Akkor offline.
A Sygic egy öszvér, letöltött térkép (offline?) nélkül nem tud tervezni (ha jól emlékszem ...) és ha van internet, akkor használja a forgalmi infókat (online).
A Sygic-ról a 2022-es görög körutunkig nagyon jó véleményem volt, de akkor többször érthetetlen hülyeségeket csinált - emiatt úgy töröltem le a telefonról, ahogy volt. Reklamáltam, kínai muki nyammogott valamit, hogy majd továbbítja a problémát a fejlesztőkhöz ... azóta se hallottam felőlük. Pedig amikor kérték a problémás útszakaszt, megadtam nekik az összes GPS koordinátát.
Észak-Macedóniában az autópályán kellett volna eljuttatnia bennünket Kumanovóból Gradszkoig, majd onnan Bitolába. Szkopje után kicsivel le akart vinni a pályáról, majd Gradszko előtt vissza és utána ismét le Bitola felé. Gyanus volt a dolog, megnéztem másik tervezővel is ... semmi ilyen hókusz-pókusz nem szerepelt abban az útvonalban, amit (a GMaps) tervezett.
És nem is kellett lemenni, nem volt semmi probléma az úton.
Ezek után jött Bitola, ahol már a szállásunkhoz is érdekes útvonalon vezetett, majd a Dragor patak partján megállva közölte, hogy a túloldalon(???!!!) van az úticélunk. Kis kerülővel, de megközelíthető lett volna pár perces autózással a szálló, megállhattunk volna előtte is, ha odavezet (de NEM).
És ez sem volt elég. Másnap Görögországban nem találta a kivezető utat Aristi faluból.
Az utolsó húzása Toló közelében volt (bevitt a kis aranyos a földútra annak ellenére, hogy le volt tiltva a tervezőben). Semmi szükség nem volt erre, mert aszfaltozott úton, gyorsabban, rövidebb távon is célbaérhettünk volna.
Ennyi hibát nem tudok elnézni, egy applikációnak sem.
Szerintem ez egy szemét.
(Gugli Mugli is tud kavarni, de még nem állt előttem letolt gatyával, felemelt kézzel. A Sygic viszont igen.)