Vissai Creative Commons License 2000.05.03 0 0 166
Medvébb,

az lehet, hogy nem adtad fel a reményt, és az is lehet, hogy a többiek sem, de az biztos, hogy túlságosan is gyakorlati szempontból közelítitek meg a kérdést.
Gondoljatok Mulder ügynökre. I WANT TO BELIEVE !!!, meg ehhez hasonlók. Próbáljátok úgy felfogni, mint mondjuk a gabonaköröket, ufókat, tehát mint valami olyat, amiről a rendelkezésünkre álló eszközökkel semmi biztosat nem tudhatunk meg, és nem is akadályozhatjuk meg.

Ugyanis a zoknik (harisnyák, melltartók, alsógatyák, etc.) eltűnése gyakorlatilag megakadályozhatatlan. Nem segít rajta semmiféle hermetikusan záródó hátizsák, sem a modógép dobja mögötti rész megkukkantása, mert amelyik zokni egyszer eltűnik, az vagy visszajön, vagy nem, de ez csak tőle függ, és holmi mosógépdobok nem tudják őt visszatartani.

Ahogy öregszem, és egyre több zoknim hagy magamra, egyre igénytelenebb is leszek a vásárlásuknál. Ha mostanában meglátok egy-egy prérifarkasos (neadjisten gyalogkakukkos) zoknit, inkább elfordítom a fejemet és meggyorsítom a lépteimet, hogy minél előbb eltávolodjak a kísértéstől. Nem akarok túl közel kerülni a zoknijaimhoz, mert eddig ezt tettem, mindegyiknek megvolt a maga különleges bája, és túl fájdalmas volt az elvesztésük, amiről még azt sem tudtam, hogy végleges-e.

Megoldás ? Ami végleges és hatásos ?
Egyelőre nincs ötletem, de a magam részéről egy krétával rajzolt ötszöggel és egy fekete kakassal kezdeném.

Hoppá. Mégis beugrott.
Bár ez a kérdés megkerülése, de... hatásos.
Ne hordjunk zoknit !!!!

Mint abban megállapodtunk, a pólók ritkábban tűnnek el. Tehát, ha azokból szabnánk magunknak lábravalót (nem cipőt), akkor egyrészt lehet, hogy nem tűnnének el, másrészt meg ha mégis eltűnnének, akkor legalább tudni fogjuk, hogy tényleg a bánásmód miatt tettek így, és akkor már van valami esélyünk a zoknimigráció visszaszorítására.

Zseni vagyok.
(Oké, én ezt eddig is tudtam, de ti talán nem, és lehet, hogy még mindig nem vettétek észre. :))))

Horusz,
Batmanes zoknim nincs, pedig milyen jó lenne. A talprészen mondjuk Pingvinnel. Hajjaj. Mindegy, az is csak eltűnne.
Van akkor:
(-ként fél pár)
- prérifarkasos
- piros egyszínű
- kék egyszínű
- fehér )
- fehér )- ezek más fajtájúak)
- kék, kis mintával a bokán
- sötétebb kék, kis mintával a bokán
- lilásbarna (bordó ?), mintás

Ez lenne a felhozatal. Sajna scannerem nincs, legfeljebb élőben tudnám bemutatni őket. De az alapgondolat szerintem világos.

Előzmény: Törölt nick (165)