Garabonciás Creative Commons License 2000.05.03 0 0 26
:((( Írtam egy csomót, és véletlenül kitöröltem!
Na mégegyszer, de most rövidebben:
2x2 napos a tanfolyam. Összekapcsolja a két agyféltekéd működését. Az egyik a racionális a másik az elvont dolgokért felel. 1,2,3-szám kimondásához és elgondolásához ( medgjelenítéséhez ) kapcsolja az ellazult fizikai és mentális állapotot. Ha egyszer beprogramoztad e három szám magadban történő kimondására és megjelenítésére lent vagy ebben a szunyókálós, de nagyon tiszta tudatú állapotban. Persze van még egy csomó technikája..
Ami ciki, hogy beprogramozzák, hogy ha rosszra karod használni, akkor térj magadhoz. Csak az a kérdésem, hogy mi az a rossz? Ami nekem jó, az lehet, hogy neked rossz? Azt programozom, hogy sikerüljön a vizsgám, de nem tudom a vakbelet kivenni?? Vagy, hogy szeressen belém a szőke herceg, de közben egy hárpia vagyok és szedgényt kinyúvasztom rövid időn belül?

Na ilyen sztorim volt! Azt programoztam az imádott Ő-re, hogy ott állunk az anyakönyvezető előtt és egymásra mosolygunk! Persze elhagyott ( a dög), de egy közös barátunk néhány év mulva minket kért meg esküvői tanunak. A vőlegény berúgott, és elbóklászott az esketés közben, a feleség utána ment. Baromi kínos volt. Ott álltunk az egykorival és zavartan egymásra mosolyogtunk. Na ekkor padlót fogtam. Hát vigyázni kell, hogy pontosan azt programozd, amit akarsz! Azóta elég ritkán agykontrolozom!

Különben legnagyobb veszélye az, hogy látva a sikereket, mindent ezzel akarsz megoldani. Elkezded a racionális gondolkodást kikapcsolni és csak az intuíciókra hallgatsz.