Vissai Creative Commons License 2000.05.03 0 0 162
Szasztok, Tasztaltarsaim.

A legutóbbi hozzászólásom óta eltűntem, mint egy fél pár zokni (ha-ha, ez jó, mi ?), és senkinek nem tűnt fel !
Ez most vagy azt jelenti, hogy nekem üldözési mániám van (ami nem kizárt), vagy pedig azt, hogy sok hozzaszólás és ötletkedés ellenére TI MÁR RÉG BELETÖRŐDTETEK A HELYZETBE !

Nem törődtök úgy igazán még a zoknijaitokkal sem.
Bezzeg én.
Merthogy van egy jó hírem és egy rossz hírem.
A rossz hír az, hogy megkerült a prérifarkasos zoknimnak az egyik fele.
Hogy mi ebben a rossz hír ?
Amíg vissza nem jött hozzám (vagy csak a többi zoknihoz ? Hm, hm), abban remlnykedtem, hogy ők KETTEN most boldogan élnek valahol másutt, és sok kis prérifarkasos zoknin ügyködnek, vagy valami ilyesmi. Most viszont megtudtam, hogy a másik egyedül áll a világban, nincs senkije és semmije, és eláztatja az eső és megkergetik a kutyák és letojják a galambok és BRÜHÜHÜHÜHŰŰŰŰŰŰŰŰŰ.... egy egész zacskó papírzsepit elhasználtam, míg másik kezemben a zoknit tartottam.

A jó hír az, hogy megkerült a drapp Perla-zoknim másik fele, így most már, miután az apu-méretű 1/2zoknikat száműztem a helyükre, mindössze 8 fél pár zoknim van. Nem is olyan rossz.

Hogy azért reagáljak is:
- a külön (laposelemmel működő) zoknimosógép - az azt megelőző hozzászólások alapján - annyit ér, mint halottnak a vitaminpakolás.
Alaptörvény:
A zokniknak teljesen mindegy, hogy hol tűnnek el, ők ott tűnnek el, ahol tudnak.
Tehát:
Amennyiben a mosógépen át vezető utat lezárjuk, ellúgnak a fürdőszoba nyitott ablakán. Vagy valahol másutt, a lényeg az, hogy eltűnnek.

A zokninak írt vers (hahhh... majdnem egy újabb zacskó pzs bánta) megható volt, gyönyörű, és ha zokni lennék, nagyon büszkén mutogatnám a társaimnak.
Ám egy kérdés még tisztázatlan.
Vajon el tudnák-e olvasni a zoknik ezt a levelet, ha netán bennhagynám a fiókban, hagynám, hogy a többi zokni is elolvassa, és aztán elvigye a hírt a kivándorlóknak ?

A harmadik, és legfontosabb napirendi pont:

Én határozottan támogatom a Dobjunk Be Mindent A Közösbe programot.
Úgyis lesz Bikkamakkáék eskütétele (vagy vmi hasonlója :-), amire úgyis meg vagyon mindenki csalogatva. Én 8 fél pár zoknival tudok beszállni.
A legyárott és eladott zoknik fajtájának száma véges, könnyen lehetséges, hogy többen is kevesebb fél párral térünk haza.