Tulipántoss Creative Commons License 2023.11.29 0 6 7525

A sárgák olyan óvatosan, olyan finomkodva szólnak Rékasi Károlyhoz, bizonyára félnek, nehogy felrobbanjon?! Mindig, minden körülmények között  Károlynál kell lenni az igazságnak! 

 

 

De ahogy elnéztem, Lakatos Leventének is van valami baj a toronyban! 

Viszont Szabyest, alias Szabó Szabolcs énekesről nem gondoltam volna, hogy 31 éves?! Károly mindig úgy kezeli, mint egy óvodást?!

 

Érdekes megállapítás volt Zsuzska és Levente részéről, hogy a piros csapatnál tett látogatásuk után csupa negatív véleményük volt?! Egyébként igazán lehettek volna ők is  nagyvonalúak a piros csapattal szemben!  Az lett volna fair dolog, ha legalább egy-két sajtot  adnak, vagy hagynak ott nekik. Hiszen ők is adta két széket anno!

Mindenesetre Dorina ismét beszólt amikor meglátta a sárgák érkezésekor Zsuzskát, kalapban és abban a ruhában, hogy "kiöltözött, mint (Szaros Pista) a Jézus nevenapján!" 😮

 

Azt mesélték, hogy a piros csapatnál olyan car a hangulat. Akkor náluk, a sárgáknál milyen?!

Talán náluk minden olyan  "havaj dizsi" lenne?! Vagy megfeledkeztek az állandó vitáról, hogy még a tehenet sem vihették el sétálni, mert Károly sokkot kapott volna. 🤣

 

A piros csapattól elment Kótai Misi. Elfáradt ! Hiányzott a felesége, gyermekei. Ergo, feladta a játékot.

Én úgy láttam kívülről, hogy nem volt egy munka után kapkodó idegbeteg ember! De be is vallotta, hogy utál dolgozni!

Végül, mindenki megsiratta?! Nem is értettem! Hiszen, nem sok vizet zavart, legfeljebb nevetgélt ott padon, amit bérelt magának.  Egyébként, ha ilyen érzékeny, miért vállalta a játékot? Amikor sportolt akkor nem volt edzőtáborban, versenyeken, távol a szeretteitől? Nekem ez a "feladom a játékot,"  mint sportember részéről furcsa volt.