Petykoooo7
2023.11.28
|
|
-3 0
21725
|
Törökország találkozása Görögországgal
A Dodekanészosz-szigetcsoportbeli kirándulásunk utolsó állomása Kos szigete volt. Már jó előre sejtettem, hogy ez az állomás teljesen más élményt nyújt majd, mint Rodosz, vagy pedig Nisyros. Őszintén megvallva önként szerintem nem is választottam volna ezt a szigetet, de csak innen találtam hazafele megfelelő áron repülőjegyet. Gondolom a legfőbb oka az volt ennek a tudatalattimban, hogy számtalan negatív hír jelent meg erről a helyről korábban a magyar médiában. Kos általában azzal került be a hírekbe, hogy naponta mennyi menedékkérő érkezett a szigetre és hogy hogyan keserítik meg a helyi lakosok életét. Végül is úgy voltam vele, hogy 4-5 napot mindenütt el lehet tölteni. Legfeljebb kellemes meglepetésként ér majd az, ami ott vár. És bizony be is igazolódott ez a gondolatom. Ennek a szigetnek teljesen más hangulata volt, mint amilyen Rodosznak, vagy Nisyrosnak volt. Kos káprázatos mind tengerpartokban, mind pedig a történelmi látnivalók sokaságában. A posztban részletesen kivesézem a dodekanészoszi utazásunk utolsó állomását. Kellemes olvasást!
BŐVEBBEN: https://travelhacker.eu/latnivalok-kos-szigeten-torokorszag-talalkozasa-gorogorszaggal/
|
|