EgyfejűSárkány Creative Commons License 2023.11.25 -12 20 695548

ÉS a BRÜSSZELITÁK  még most sem kapcsolnak, hogy ŐK MAGUK basszák szét az UNIÓt a be nem vallott  AGYATLAN dolgaik erőltetésével, amikről az első ( és történelmi  tapasztalatokból kiindulva) lépéseikből is csak a kudarc volt  borítékolható:

 

Íme néhány példa!

Mint a lap felidézi: Ausztria októberben vezette be az ellenőrzést a csehekkel közös határon, amely a sajtóhírek szerint december 6-ig tart, de 2024 májusáig marad a borderkontrolling Szlovéniával és Magyarországgal – kapaszkodni ér! –

többek között „a menekülteket befogadó rendszerre nehezedő nyomás”, valamint a fegyverkereskedelem, és az embercsempészet miatt.

Dánia augusztustól szigorúbban jár el a koppenhágai repülőtérre érkező határellenőrzés kapcsán, ideértve a schengeni országokból érkezők ellenőrzését is, valamint 2024 májusáig meghosszabbították az ellenőrzéseket a dán-német szárazföldi határon és a Németországgal közös kompjáratokat működtető kikötőkben is.

A dán kormány szerint mindezzel az illegális migráció növekedésére, a terrorizmus és a szervezett bűnözés, a külföldi hírszerzés kémkedése és az ukrajnai háború jelentette fenyegetésekre reagálnak.

De nem marad ki a „buliból” Willkommenskultur úr/hölgy, ismertebb nevén Németország sem. A németek – egyébként tökéletesen érthetően – szeptemberben jelentették be a határellenőrzésket a lengyelekkel, csehekkel és Svájccal közös szárazföldi határokon, amelyek jelen állás szerint december 4-ig maradnak érvényben. És – mint már tudják: kapaszkodni ér! –

még Berlin szerint is így kellett reagálni a bevándorlási hullámra és az élénkülő csempészetre.

Olaszország, Norvégia, Lengyelország, Svédország, Franciaország, Szlovákia, Szlovénia és Finnország hasonló intézkedéseiről ide kattintva olvashatóak a Reuters angol nyelvű szavai. De a lényeg talán a fenti minta alapján is érthető:

felcsillant a remény, hogy talán rájött az EU, hogy a hülyeség fertőző, és az ostobaságnak véget kell vetni, mert emberéletek forognak kockán, amiket meg kell védeni. Ahogy Magyarország tette és teszi 2015 óta, döntően saját pénzből. És Magyaroszágon nulla illegális mingráns van. Hála Istennek!

Vagyis már csak kell nyelnie az EU-nak a keserű pirulát, hogy tévedett, mert ha nem teszi, arra rámehet. Kérdés, hogy lenyeli-e.

 

https://mandiner.hu/kulfold/2023/11/komoly-betegseg-terjedt-el-az-eu-ban-es-ha-nem-hajlando-lenyelni-az-orvossagot-annak-nagyon-rossz-vege-lesz