Tonyo Creative Commons License 2000.05.02 0 0 719
Üdv közöttünk Maminti, remélem a sok ötletből, és véleményből ki tudod majd szűrni, ami számodra igazán fontos, és a ti esetetekben jól tud működni. Mindenesetre gratulálok az eljegyzéshez !

ZsB

Érdekes kérdés ez az eljegyzés. Már beszélgettünk arról, hogy talán 2000-ben összeházasodhatnánk - 7 év után -, de konkrétan nem beszéltünk eljegyzésről. Így nagyon váratlanul ért éppen 25. születésnapon előtt januárban, hogy a barátom megkérte a kezem: kettesben, otthon, egy egyszerű vacsi mellett, általa készített gyűrűkkel (előnyben van, mert fogtechnikus). Borzasztóan örültem, nagyon meglepett, ami ritka, de a konzervatívabb szülőknél okozott egy kis problémát, hogy miért nem volt úgymond hivatalos, előttük bejelentett az eljegyzés.

Nekem így sokkal jobban tetszett, igy tényleg rólunk volt szó. Utána egy hétvégén a szülőket meghívtuk magunkhoz egy délutáni szendvicspartira. Nagyon jól sikerült, talán feledtette a bejelntés körüli "felhőket".

Ismerek olyanokat is, akik a gyűrű kiválasztáskor bejelentették mikor lesz kész, és akkora az egész családot összehívták, és hivatalos lánykérés, stb. volt. Ez is érdekes lehet.

Sziasztok, Tonyo