Fatboy Slim Creative Commons License 2023.11.23 0 1 14619

koszonjuk szepen, abszolut optimista vagyok annak ellenere, hogy az ut elejen vagyunk es nem tudjuk, minek kell elebe neznunk. meg kb 10 nap, amire megkapjuk a diagnozist. Volt agyhullam vizsgalat, tobb orvosi beszelgetes, verkep, minden. 

tegnap 9 nap utan kerult el a mostani csoportbol a doki javaslata, mivel a csoporttarsak, es az ujonnan erkezo paciensek viselkedesi zavarai tul komoly anomaliakat mutattak. volt ott transznemu, autista, eroszak aldoazat, az egvilagon minden, ami abszolut nem volt jo hatassal az "enyhebb" tunetekkel kezelt sracokra. a lanyom sem volt elragadtatva eddig a szakmai munkatol, rengeteg volt a holtido.

Most hogy atkerult egy sokkal homogenebb csoportba, jott az vegre, amit hianyoltam, a szemelyre szabott, celzott beszelgetesek.

Egyelore nem latom azt, hogy mi lesz az utja annak, hogy visszakeruljon a kis elete a regi kerekvagasba. hogy hogyan illeszkedjen ujra vissza abba a banto iskolai kornyezetbe, ahol tengernyi serelem erte, ill. hogyan bocsat majd meg nekunk nehany olyan dologert, amit elszurtunk. amire nem figyeltunk oda elegge. az onreflexio egy dolog, csak remelni tudom, hogy nincs tul keso egy teljes resetet nyomni. barmire halandok vagyunk, csak kapjuk vissza ot a par evvel ezelotti allapotaban

Előzmény: dirtydoggy (14618)