Tulipántoss Creative Commons License 2023.11.23 0 3 7511

Most láttam az előzetesben, hogy a piros csapat jobban teljesített?! Vajon milyen "csavar" lesz? Milyen "rablásról" beszélt a műsorvezető?

Netán olyan rablásféléről, hogy végül azok, akik napokon keresztül becsülettel dolgoztak, még azért is harcolni kell  még a végén a sárgákkal, hogy még véletlenül se  hozzájuk szálljon át a dicsőség??!!

Miért nyomják Krahácsot, de a legjobban a sárga csapatot?! Nincs kedvencem, de ez így igazságtalan lenne a piros csapattal szemben! Szerintem.


Jól értettem, hogy Rékasi Károly lemond a vezetői posztjáról?!

És ilyen indokkal, hogy az én "személyiségem más?!"  😮  Ezért is kért pihenőidőt, mert "ledöbbent Johnnyék munkamorálján?!Csak nem ezért mondta, hogy neki fáj a haja is?! 😮 Mondjon le és menjen szépen haza, mindenki így járna jól.  Mert baj van itt tényleg, Károly családja nagy terhet cipel. 

És úgy látom,  hogy egyre többen mondják ezt, én, a Gyula is, meg a Tóth Ottó is! (És én csak itt vagyok jelen, sehol más platformon, még a facén sem! És a médiában sem vagyok jártas) Hát még ott mit mondhatnak?

Ergo, nem is gondoltam volna, hogy Szorcsik Viki, Völgyi Zsuzsi után ilyen hamar szembesülök egy ilyen "más személyiségű" emberrel?! 😉