Tulipántoss Creative Commons License 2023.11.22 0 6 7504

Rékasi Károly jelenléte számomra zavaró.  Már a BK sorozatban sem kedveltem. A hosszú évek alatt  sem tudtam megkedvelni sem a karakterét, és magát a színészt sem. 

Már a Farm második napja után is csak egy hiteltelen, teátrális embert láttam. Ahogy magán érzi a kamerát, máris ölelkezik a mellette állóval, vagy azonnal belekezd a "monológjába." Tévedhetetlen tartja magát, csak a társa tévedhet?! Annyira akar bizonyítani (node kinek, minek?), de nem megy neki. Ez viszont frusztrálja és elkezd panaszkodni a bajiról. Jobb esetben sír, mint egy zokogó majom 60 éves férfiként. Ha egészségügyi gondjai vannak, nem kellett volna elfogadni a felkérést. Elfogadta! Akkor pedig a jó pénzért, tenni kell! A tudálékossága zavar még nagyon.  Sajnos, sokáig fog játékba maradni, mert nem merik (?!), majd kiszavazni........ Óriásit csalódtam benne, emberileg.


Legalább annyit, mint Kótai Mihály bokszolóban. Semmit nem változott az évek alatt! Pontosan így emlékeztem rá, mint bokszolóra és az emberre is, hogy "nevet!" Ennél többet nem hajlandó csinálni. Dehogy ennyire látványosan van képe félrelépni a munkától,  pofátlanság a társaival szemben.


Szabó Simon, dettó Kótai! Nagy fej, nagy kalap, nagy termet, kis mozgás. No comment.( Láttam őt a "Vacsora király" c.  főző műsorban szerepelni, s amíg a spájzból kihozta a tejet és elért vele a konyhába, megaludt!  Ahogy főzött, ahogy terített, brrrr! Mit is keres itt?! Persze a jó pénzen kívül.)


Ehhez képest a kissé molett Dorina megjegyzése már semmiség! Dorina átadta a lehetőséget, amelyhez ilyen kísérő szöveget mondott:  hogy " olyan hülye vagyok, mint 6 pár rendőrcsizma. "  Egy biztos, nem a vége felé fog kiesni. 
(Szorcsik Viki és Völgyi Zsuzsi féléket még nem fedeztem fel így első blikkre, de remélem békesség lesz?! )