JarnoTrulli Creative Commons License 2023.11.19 0 0 21447

2023 van, nem 1983, hogy csak tévé létezzen meg a nyugati határhoz közelieknek a "hangyás" ORF1 :)

 

Szerintem ha adná "A tévé", akkor se lenne meg az a lelkesedés, mint régen az emberekben. Kb. elegük lett az egészből amit a széria mutatott. És jön ehhez az is, hogy 2019 után Michelisz futamokat is 1-2-t nyert, Zengő-láz is oda így itthon se lehet ebből Lantoskodni meg blogolni. 

 

Idén tudtommal minden versenyt élőben adnak YouTube-on, szóval bárki aki akarta nézhette volna akár egy telefonnal a kezében

 

Mindenesetre tényleg tudnak valamit, mert tavaly a 9 fullszezonos autós szériából amit eltemettek, idén csináltak ugyanúgy egy 9 autós bajnokságot és elvannak. Sokan szerintem nem is tudják hogy a létszám ugyanaz, csak mindenféle TCR bajnokságokba tolták be őket, de az a sokfős mezőny nem játszik egész szezonban

 

Meg amit írtam, hogy a tavaly még 12-13 állandó fős teljesen vállalható TCR Europe-ot lőtték ki inkább, ahol idén lett 6 fullszezonos versenyző. 

7 fordulóból meg 3x odavágták nekik ezeket a World Tour indulókat, akik miatt meg teljesen kusza képet ad a bajnokság. Pl. Filippi 9. lett a szezonnyitón, de amúgy Europe szerint 1.

 

Átlag érdeklődő lát sok autót, aminek a fele nem is itt indul, a másik fele meg igen de ők meg hátul. Vagy ha éppen elöl, akkor meg lesnek ez kicsoda. Aztán következő hétvégén megint az a 9 induló és megint egy szinte teljesen más mezőny. 

 

 

Előzmény: nicko (21444)