sannyak Creative Commons License 2023.11.14 0 0 54104

Olyan jó hogy így lefikázzátok a BJK Kupát.

Igaz az egyéni VB-ről csak Vondrusova volt itt,de a TOP-50-ből itt volt még:Krejcikova,Buzkova,Siniakova,Noskova,Putyinceva,Garcia,Gracheva,Trevisan,Paolini,Cocciaretto,Sorribes-Tormo,Fernandez,Kenin,Stevens,Linette.

Nem hiszem,hogy Udvardy Panna ilyen nevekkel szokott együtt versenyezni.

Ezenkívül a fődíj 2,4 millió dollár volt.Ha ezt egyenlően,vagy differenciáltan osztják el 5 vagy 6 felé minimum 200 ezer dollárt biztos kap az is aki nem is játszott egy percet sem.Ez a pénz a legjobb10 kivételével mindenkinek számottevő összeg,amiért érdemes küzdeni.

A kanadaiak messze nem a legerősebbek voltak,(már a csoportban sem),legalább 6 csapat volt tőlük erősebb,de lehet,hogy ők voltak a legbátrabbak,és a legjobb csapatszelleműek.

Ezt az ismeretlen Stakusicot nagyon bátran játszatták,és csak Krejcikovától kapott ki,a többi meccsét megnyerte.Lehet,ha így játszik jövő ilyenkor már a legjobb 100-ban is benne lehet.

Bouchard sem csak potyautas volt,hiszen a csoportmeccseken Dabrowski párjaként mind a két párosmeccset megnyerték.Lehet,hogy jót tenne neki,ha többet játszanának együtt.Meg ha ebből az edzői stábból kezdene valakivel együtt dolgozni.