feketefelho Creative Commons License 2023.11.13 -1 0 8801

Homokos part, sekély és tiszta víz, vannak halak is, lehet nézelődni a vízben. Hangulatos a sziklás részekkel övezett öböl (eddig inkább a "végtelen" hosszúságú homokos partokhoz voltam szokva). Csendes, lehet pihenni, nincs nagy tömeg.

Bícsbár nem igazán a barátom, ott szerencsére nincs (vagy amikor mi ott voltunk, akkor nem volt).

A fentiek a falu előtti részen nem feltétlenül teljesülnek egyszerre.

 

A "nincs sok szálláslehetőség" Sarti ófaluval összehasonlítva értendő. Természetesen itt is vannak apartmanok (jobb-rosszabb), azt hiszem ennél több már zsúfoltságot eredményezne abban az öbölben.

Én az út hegy felőli oldalán lévő apartmanok közt találtam olyat (Platania House), ami árban is jó lenne és nem dobok egy hátast meglátva a fürdőszobának nevezett borzadályokat.

(Idén a futballpálya közelében volt a szállásunk. Nem volt rossz, de a bejárat előtt lévő, kaki szagú virágok nem igazán jöttek be ... Először azt hittem a csatornából jön a szag, de nem, ezek a "szépségek" illatoztak ilyen jellegzetes szaggal.)

Vonzó volt a falu a sok étteremmel (többnyire este van a szálláson az ember és jó ha nem kell messzire menni), a part viszont nem nyűgözött le (nem rossz, de vannak jobbak, pl. Platania). 

Itt az öbölnél éppen emiatt estem gondolkodóba, hogy érdemes-e itt foglalni, mert minden este abba az egy étterembe beülni, ami itt van, nem biztos, hogy jó ötlet (a Google Maps-en nem látok más lehetőséget).

No, majd még töprődünk rajta ...

Előzmény: drMinit (8800)