ggabor1012 Creative Commons License 2023.11.13 0 0 7927

Érdekesség a mai (2. napra), hogy mind Gonoyama, mind Kirishima az ellenfele taktikájával ment bele a küzdelembe - előbbinek egy döntetlen első felvonás után nem sikerült győznie, de Kiri Abi ismert (és nagyjából egyetlen) módszerét még gyorsabban, jobban csinálta, mint ellenfele és biztosan nyert.

Számomra még érdekes volt látni Hokuseiho győzelmét: (önmagához képest) egész gyors kezdés után stabilan, biztosan nyert és valahogy most számomra úgy tűnik, kezd kiforrottabb lenni - persze kérdés, meddig lesz ez elég.

Takakeishot viszont nem igazán látom stabilnak: igaz, hogy kétszer nyert, de mindkét meccsében benne volt a betli lehetősége is - ilyen formában nagy mázli kell ahhoz, hogy 14-15 győzelemmel hozza a yushot a végén (és hát ő ugye másra nem is hajthat, csak erre).

Atamifuji viszont minden tape-től eltekintve továbbra is erősnek néz ki: igaz, hogy Mitakeumi már sokadik borzalmas bashoját csinálja, de azért őt így, erőből kinyomni akkor sem semmi dolog.

Shonnanumi is tetszett eddig, míg Gonoyama, Ura és Kinbozan véleményem szerint megint elért egy olyan szintre, ahonnan nagyon nehéz lesz feljebb lépniük, mert egyszerűen túl sok, túl erős ellenféllel kell megküzdeniük.