Tutti a Frutti Creative Commons License 2023.11.12 -1 0 37709

Hát, vannak fenntartásaim, programozók állandóan azt bizonygatják, hogy mit nem lehet megoldani adatbázissal, de ha meggyőzöl, nézzük meg, mire jutunk. :-))

 

Irj egy rövid példát, hogy te hogyan gondolod a gyakorlatban, vagy Te írtál egy nagyon "lebutított" vázlatot, vagy én bonyolítom túl a végtelenségig.

 

Igen, csak szöveges adatról van szó, csak az embereknél kellenek kapcsolódó adatok, mint elérhetőség (jellemzően mél cím, vagy mobiltelefon), illetve a munkaköre. Valamint az egyéb adatok, hogy adott feladattal megbízott személy, vagy adott főnök rokona, vagy más cégnél lévő üzleti kapcsolata, de azok talán első körben nagyon bonyolultak lennének.

 

Az jutott még eszembe, hogy a "jegyzőkönyv" két részből áll, az egyik, amit írtam, kezdettől zárásig leírás, hogy mi történt és kik szóltak, hozzá, valamint az is benne van, hogy a gyűlés közben mely fontos személy jött, vagy ment el. Mellette van egy jelenléti ív, amit mindenki aláír, aki ott volt, de a leírásban látható, ha az illető csak pl. tíz percre ugrott be, mert egy kérdésben szükség volt rá, a többi nem érdekelte.

Előzmény: Garashan (37696)